YBoy 發表於 2006-5-7 16:59:44

WoW.InPowerS.NET 魔獸世界私服[連接][帳號申請][改密碼]

http://wow.inpowers.net/index.php?theme=3

====================================================================================
為了方便各玩家,不用各位花時間升等打裝來衝副本
本服設定出生80級.

====================================================================================
註冊網址: http://wow.inpowers.net/index.php?theme=3
註冊導引:
1. 在"Account Name:" 填入你在遊戲中使用的帳號名稱(英文)
2. 在"Password:" 輸入你的密碼
3. 在"Code:" 輸入你看到的圖片內容(為防止自動註冊用)
4. 在"E-mail:" 輸入你的E-mail帳號
5. 請確定"Expansion" 有打勾(打勾表示本帳號的角色是2.0版本以上)
6. 按下"Create"按鍵
完成後, 即可進入GAME, 在帳號/密碼 部分, 輸入你在1,2的內容即可

如何進入InPowerS.net魔獸世界
1. 請更新到3.3.5a版(安裝好後, 請連到官網進行更新, 請更新到3.3.2版後停止)
2. 請以文字編輯器(例如"記事本")打開以下的兩個檔案:
你WOW安裝的目錄\World of Warcraft\Data\zhTW\realmlist.wtf
你WOW安裝的目錄\World of Warcraft\Data\enTW\realmlist.wtf
將內容更改為如下(主要更改第一行, 將WOW伺服器, 指向InPowerS.net魔獸世界)(兩個檔案都要改, 更改成如下的內容):
-------------------------------------------------
set realmlist wow.inpowers.net
set patchlist tw.version.worldofwarcraft.com
set portal tw
-------------------------------------------------
3. 改好後存檔
4. 請確定已經註冊好帳號, 然後用如下的執行檔, 進入WOW(為避免自動更新)
-------------
你WOW安裝的目錄\World of Warcraft\Wow.exe
-------------
5. 請享受 InPowerS.net魔獸世界

Mania 發表於 2006-5-7 17:26:57

如果 1.12.1 後 還是只連到官方
download 這個 http://www.inpowers.net/attachment.php?aid=3213

照下圖指示登入
(左至右數第三是設定遊戲目錄,請設定到你的遊戲目錄。

好野........good...係唔係要開新人的?

mingkoyuo 發表於 2006-5-7 18:21:33

如果沒bt程式要邊到先可以下載到檔案??

Ericlan 發表於 2006-5-7 18:24:18

Thx!!!GM

0o闇之使者o0 發表於 2006-5-7 18:33:01

喂~我d fd開唔到acc~~

mingkoyuo 發表於 2006-5-7 18:35:58

原帖由 0o闇之使者o0 於 2006-5-7 18:33 發表
係你個問題啦

hirobokit 發表於 2006-5-7 18:42:13

DOWN緊....有d慢...

hirobokit 發表於 2006-5-7 18:43:34

原帖由 0o闇之使者o0 於 2006-5-7 18:33 發表
唔好係個一頁開....

開多個窗黎註冊

giroro 發表於 2006-5-7 19:50:17

攪掂,入到
得我同小神兩個係入便..
無set到exp,so可能要d 時間先test到skill

Mania 發表於 2006-5-7 19:56:24

好好玩!!!!!好似正服^^

鋼之者 發表於 2006-5-7 20:17:36

selina 發表於 2006-5-7 21:45:31

原帖由 giroro 於 2006-5-7 19:50 發表
攪掂,入到
得我同小神兩個係入便..
無set到exp,so可能要d 時間先test到skill

冇set到exp?
咁你2個係入邊重test左d 咩a ?

Mania 發表於 2006-5-7 21:51:20

原帖由 selina 於 2006-5-7 21:45 發表

冇set到exp?
咁你2個係入邊重test左d 咩a ?

屍體唔會唔見.......exp正常.....係英文......打人時唔會加血.....掉寶率低

超正^^

hirobokit 發表於 2006-5-7 21:53:25

我令可exp正常...掉寶率唔好低呀.....

giroro 發表於 2006-5-7 21:54:58

close左server,無話兩個人低exp唔玩得
我當正服打...
暫時幾好....buyback....大部份skill有效...
任務9成以上正常...暫時未有玩唔到的...
不過問題係...成日死(重大問題)同埋有d任務物品狂出
同埋..我叫到小妖...(我玩牧師...)

selina 發表於 2006-5-7 22:01:11

原帖由 giroro 於 2006-5-7 21:54 發表
我當正服打...
暫時幾好....buyback....大部份skill有效...
同埋..我叫到小 ...

HAHA..

selina 發表於 2006-5-7 22:01:38

原帖由 天使 於 2006-5-7 21:51 發表

屍體唔會唔見.......exp正常.....係英文......打人時唔會加血.....掉寶率低

超正^^

如果係咁...小神咪好辛苦囉

Mania 發表於 2006-5-7 22:07:11

原帖由 giroro 於 2006-5-7 21:54 發表
我當正服打...
同埋..我叫到小 ...

小妖好多服都叫到......
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: WoW.InPowerS.NET 魔獸世界私服[連接][帳號申請][改密碼]