giroro 發表於 2006-6-9 12:18:28

睇到d婦女團體真係眼火爆....

真係...
想非禮...就話人侮辱女性..好似當年播跌落黎號露點又話人侮辱女性一模一樣
呢班咁既老太婆真係發男人荒發到癲左,想同做係兩回事都分唔清
直接封殺人言論自由
雖則森美佢地topic係有問題但人地道左歉仲要係度罵
呢班咁既死人老蠍婆真係快d早死早著..真係係度阻住地球轉
我之前返學日日都見到d男人比d女人點到成隻狗咁
你班粉腸唔好同我講係應份呀,無野係應份架
之前套女人唔易做,做到謝天華賤到成隻狗咁又唔見你地port佢?
講句"想"非禮就攪到咁大件事小事化大
問下d男人睇東方太陽份風月想去叫雞多d,定係想下d女明星會扯得勁d....
又唔見佢地去port東方太陽,日日都成4,5版風月
森美又真係唔抵幫,用詞不當攪成咁
但班老太婆真係乞人憎到無人有

(唔好話我話,班婦權入便d人10個有9個係嫁唔出既老太婆)

呢兩個投票最好笑...
1:10既情況..仲要個班老太婆10個有8個簽名係比人吊
老太婆投票
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?38women
森美投票
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?sofab2&1

亞連.沃克 發表於 2006-6-9 16:39:34

我投左森美/.\

〥羽〥 發表於 2006-6-9 17:31:37

原帖由 梁阿球 於 2006-6-9 16:39 發表
我投左森美/.\
me too

Mania 發表於 2006-6-9 17:50:48

永遠支持森美!!!

黑鬼 發表於 2006-6-9 18:13:37

支持森美,班師奶食飽飯冇野做=.=

Alex2k 發表於 2006-6-9 20:19:50

班婦女食飽飯冇屎痾

banana1012 發表於 2006-6-9 20:49:30

我唔明咩事喎.....

Breeze 發表於 2006-6-10 04:31:18

己所不欲,勿施於人
班師奶幸唔到比人非禮咪唔抵得人講囉=.=

YBoy 發表於 2006-6-12 01:57:24

其實生活裏男生吃虧的事情,比女生還多,

就是班師奶吃飽飯沒事做,怕人家看少她們。其實就是心裏有病,也是太空閒之禍。
頁: [1]
查看完整版本: 睇到d婦女團體真係眼火爆....