banana1012 發表於 2006-11-22 19:25:11

唉,激死人

我返酒吧,一個經理叫我唔好做呢樣個樣,家姐係我老闆
又叫我做呢樣個樣,做完d野又話我做黎冇意思
之後又話我做野有問題,做20個鐘都冇坐過..
又話我唔識呢樣唔識個樣,咁我真係唔識,又話我乜都問人
咁我唔問個陣,又話我唔識又唔問人........
d拳手又樣衰,吹帳
我同我家姐辭左職喇,等佢放人

唔好爐氣= =
下一份工會更好..

肥權 發表於 2006-11-22 19:54:01

原帖由 banana1012 於 2006-11-22 19:25 發表
咁我唔問個 ...

我都同你講左喇=0=
出黎做野唔易事
一半人工係做野既糧
一半人工係比人小架嘛=0=
其實你未做夠3個月可以話閃就閃架啵

嗯..社會是很黑暗的..

man 發表於 2006-11-22 21:48:56

出黎做野好似做奴隸咁==
我個死老闆成日冇理取鬧鬧我,個屎忽鬼又睇錯野黎鬧我,之後發現係佢錯就扮冇事

〥羽〥 發表於 2006-11-22 23:00:22

但係蕉東之前份工冇人小佢!!仲有人睇起佢!!~

YBoy 發表於 2006-11-22 23:04:20

原帖由 banana1012 於 2006-11-22 19:25 發表
咁我唔問個 ...

人工少,責任又大-背獲既持牌人,仲要受氣,
做得唔好尤自何,做到好都係話你靠家姐(不過我諗其實你家姐都係想你學多d。)。

但係點計都係撈唔過。自己搵一份都冇咁嬲。

杰斯 發表於 2006-11-22 23:13:05

咁我唔問個 ...

東做人係咁嫁啦~~比人小兩咀就話唔做點得嫁!!!!你只要想住一個字錢
咩都唔洗諗~~咁就得啦~~

man 發表於 2006-11-22 23:42:20

原帖由 杰斯 於 2006-11-22 23:13 發表

東做人係咁嫁啦~~比人小兩咀就話唔做點得嫁!!!!你只要想住一個字錢

你講得好岩,俾人話兩句就走真係咩都唔駛做,但係我地呢d後生仔就係冇耐性同面子
不過我依家都係為左錢而忍…忍到過年拎雙糧走,一腳飛起佢

banana1012 發表於 2006-11-23 08:39:05

原帖由 杰斯 於 2006-11-22 23:13 發表

係講錢我唔會撈一份冇得升職又on99幫人抹枱執野
連人地d嘔吐物都要用手"那"啦,我都係做返電腦喇
諗返都唔抵,做電腦搞到掂晒,乜都唔洗做既時候我先辭左職...

banana1012 發表於 2006-11-23 08:41:20

原帖由 banana1012 於 2006-11-23 08:39 發表

係講錢我唔會撈一份冇得升職又on99幫人抹枱執野
連人地d嘔吐物都要用手"那"啦,我都係做返電腦喇
諗返都唔抵,做電腦搞到掂晒,乜都唔洗做既時候我先辭左職...
問下瑋健而家返工點~~一定好由啦:Q
瑋健,如果可以,問下舒生可唔可以抄左阿堅請返我
我做到100分俾佢

banana1012 發表於 2006-11-23 08:42:41

仲有我返工開始企到放工,得閒同人飲兩杯先有得坐..
仲要係最辛苦既時候,經理飲醉酒搵我黎吊

肥權 發表於 2006-11-23 12:56:50

原帖由 banana1012 於 2006-11-23 08:42 發表
仲有我返工開始企到放工,得閒同人飲兩杯先有得坐..
仲要係最辛苦既時候,經理飲醉酒搵我黎吊

個經理你家姐d fd?

banana1012 發表於 2006-11-23 13:41:59

係啦,係另一個股東男朋友講西咩

:L 原帖由 banana1012 於 2006-11-23 13:41 發表
其實佢自己貓左亂小.你咪小返佢lo......
你家姐一定會問咩樹...我諗你家姐知唔係你錯唔會亂小你掛...
唔係你自己錯既就唔好認衰仔.......ps:如果你唔想做落去

肥權 發表於 2006-11-23 14:01:58

原帖由 banana1012 於 2006-11-23 13:41 發表

你係持牌人=.=...
其實你應該可以吊人兩嘴架啵...
佢係咪見你細o個恰9你呀?

黑鬼 發表於 2006-11-23 19:52:00

原帖由 肥權 於 2006-11-23 14:01 發表

你係持牌人=.=...
其實你應該可以吊人兩嘴架啵...
佢係咪見你細o個恰9你呀?

同意==
刁到佢反轉啦==b

banana1012 發表於 2006-11-24 06:27:37

話得事既貓晒,我吊西啊
頁: [1] 2
查看完整版本: 唉,激死人