真。武道理 發表於 2007-3-2 14:43:26

TO:強姦我的男人 [字]

TO:強姦我的男人

有一個好漂亮的女仔,在某個山上走!被一個男人發現!有一個好漂亮的女仔,在某個山上走!被一個男人發現!

5年前,有一個好漂亮的女仔,在某個山上走!被一個男人發現!
5年前,有一個好漂亮的女仔,在某個山上走!被一個男人發現!

就給這個男人強姦了

這女仔覺得好傷心!就自殺了

這個女仔的死因!沒有人知

但佢隻留下了一封信

to:強姦我的男人
   賤人!你知不知我當時好辛苦?知不知我死時仲諗住當時的情境!嚇死我了8N(n,^R E但你今晚還會比我更怕    。

FROM:比你姦了的女人

仲有10秒,你會死

FROM:比你姦了的女仔

快見到我?你開心嗎???????

我現在已在你後面!

FROM:你後面的女人*這三封你估誰會收到?

有人說這是真事~

好恐怖耶..睇到我係你後面個時..佢係咪作身麻晒= =

肥權 發表於 2007-3-3 00:50:12

點解要估呢= =?

兔子。 發表於 2007-3-3 20:23:51

:L :L

hkroy1121 發表於 2007-3-3 20:54:27

超低能 勁攪笑

point~嫌點1 事件既起因係咩年代呢...........................................................point1
       ~嫌點2 死者咩情況之下會一個人行山呢...............................................point2
       ~嫌點3 個男仔又會係咩情況之下會係山到等女呢...................................point3
       ~嫌點4 死者寫左呢封信係比強姦佢既男仔 咁點解仲要估呢......................point4
       ~嫌點5 死者的確係留低左封信 但係佢只不過留低封信而冇題及到有冇寄出.point5
       ~嫌點6 如果冇寄出的話 試問收信人又點知寄信人一直係佢後面呢.............point6
       ~嫌點7 重點係呢度 信人10秒就要死 死者又點知收件人住係邊呢..............point7
                  綜合上述咁多嫌點 我發覺呢封信一定比人改過
                  至於原文係點~我就不予致評 上述都係我既過人意見
                                                                                             阿水 字
                                                                                             2007年3月3日
頁: [1]
查看完整版本: TO:強姦我的男人 [字]