man 發表於 2007-3-4 17:08:23

我會做好呢份工!!

我會夠鐘好快鬆… …」曾特首角逐連任搵左「我會做好呢份工!」做競選口號如果換轉其他行業或者其他人應該會咁講:廚師:「我會爆好呢碟蔥!」地盤佬:「我會鑽好呢個窿!」氣功師:「我會發好呢次功!」天文台:「我會測好呢個風!」鐘錶師:「我會整好呢個鐘!」麻將腳:「我會碰好呢隻東!」整容醫生:「我會隆好呢個胸!」八達通公司:「我會整好八達通!」xx公司的專業員工:「我會五點九就鬆… …」果然係一個好口號!More with reasons behind! I just can't stop laughing.地盤工:我會鑿好呢個窿!.....鑿穿煤氣係贈送肥師奶:我會煮好呢餐送!.....不過樣樣都係凍麻雀腳:我會打好呢隻東!.....跟手就叫埋卡窿便秘漢:我會出好呢個恭!.....雖然唔係好輕鬆經紀陳:我會賺好呢個佣!.....然後消失人世中祈福黨:我會博好呢個懵!.....騙哂你D老懵懂蠱惑仔:我會紋好呢條龍!.....邊個話我係條蟲一樓一:我會做好呢隻鳳!.....免收加一為民眾私鐘妹:我會出好呢個鐘!.....免得日日食西風女明星:我會隆好呢個胸!.....唔係點可以得寵曾特首 has changed his mind today because too muchreaction from the public

gameboycs 發表於 2007-3-4 17:11:39

黑鬼 發表於 2007-3-4 17:21:26

呢個係第五個:L

Alex2k 發表於 2007-3-5 12:58:53

咁多人post this ge.

a6200036 發表於 2007-3-8 23:17:47

咁-.-都作到=.=~

比個good個作者= =

pichu125 發表於 2007-3-9 20:36:00

好無聊-.-救命呀-.-
頁: [1]
查看完整版本: 我會做好呢份工!!