豬 扒 計 算 表 曝 光

豬 扒 計 算 表 曝 光

評 審 美 女 有 沒 有 客 觀 準 則 呢 ? 有 人 在 網 上 列 出 一 個 豬 扒 計 算 表 , 逐 項 計 數 便 可 算 出 是 否 豬 扒 。 換 算 表 如 下 : ( 底 分 1000 分 )

以 下 每 項 減 100 分
1 ) 高 過 175cm , 每 高 1cm
2 ) 矮 過 160cm , 每 矮 1cm
3 ) 重 過 55kg , 每 重 2kg
4 ) 輕 過 35kg 者 , 每 輕 1kg
5 ) 腰 圍 逾 25 吋 , 每 肥 1 吋
6 ) 戴 眼 鏡
7 ) 超 過 20 歲 , 每 多 1 歲
8 ) 每 次 談 戀 愛
9 ) 懂 打 排 球 、 籃 球 、 足 球
10 ) 中 三 學 歷 以 下 減 200 分
11 ) 唱 歌 差 勁 減 300 分
12 ) 抽 煙 減 400 分
13 ) 有 腋 毛 減 800 分

以 下 每 項 加 100 分
14 ) 上 圍 逾 33 吋 , 每 大 1 吋
15 ) 被 人 追 求 過 5 次 , 每 多 1 次
16 ) 大 專 以 上 學 歷 、 識 飲 酒 、 有 養 寵 物 、 識 煮 飯 、 會 做 家 務 、 被 讚 靚 女 超 過 5 次 , 每 過 5 次 再 加
17 ) 中 五 程 度 以 上 、 歌 喉 動 聽 、 懂 游 泳 加 200 分
18 ) 處 女 、 容 易 醉 加 500 分

結 果 :
負 600 分 以 下 : 豬 扒 到 無 得 救
負 500 分 至 100 : 妖 獸 都 市
200 分 -700 分 : 少 少 豬 扒
800 分 -1000 分 : 正 常 人
1100 分 -1500 分 : 索 女
1600 分 -2000 分 : 明 星 級 數

笨B晴-乖豬豬 發表於 2007-4-29 20:50:17

哈哈,,,好得意,,,我係正常人= =

banana1012 發表於 2007-5-2 08:34:14

豬 扒 到 無 得 救

杰斯 發表於 2007-5-2 09:41:39

原帖由 banana1012 於 2007-5-2 08:34 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
豬 扒 到 無 得 救

你都唔係女....
關你咩事先....:L

banana1012 發表於 2007-5-3 02:59:06

原帖由 杰斯 於 2007-5-2 09:41 發表 http://inpowers.net/images/common/back.gif

你都唔係女....
關你咩事先....:L
好彩我唔係女,係既話你實溝我,但我又實受你溝喎

woodywong 發表於 2007-6-14 18:04:27

哈哈哈得意
頁: [1]
查看完整版本: 豬 扒 計 算 表 曝 光