whm1991 發表於 2007-7-15 22:15:04

狩排骨報到.....今次用新名XD

-`KAIXA-5軒; 發表於 2007-7-15 22:39:20

-____-,

I AM STILL USING GHOST AS MY NAME,

chun 發表於 2007-7-16 01:26:47

<<因乜差事攪攪震>> gnome mage ID : 攪攪震

如果覺得個名柒,我都唔會強留.
如果有意同我地一齊攪攪震嘅話,幾時都可以密我.

呢兩日dwon jor , 我係第二度玩左陣..
lv 40 比人殺左18次 回想起Inpower 真係好和平.
我地宗旨唔指係玩得開心,仲要為佢帶來喜,怒,哀,樂.

kekekekekeke

-`KAIXA-5軒; 發表於 2007-7-16 16:46:59

我唔記你係多咀定手 -3-

kingkong 發表於 2007-7-16 18:07:23

好明顕,第二張相我系LAG住左,之後比你剎到,
5關你藝術5藝術既事:loveliness:
呢D就系趁人病,LO人命LO,大家5好學呀:bath:

-`KAIXA-5軒; 發表於 2007-7-16 19:18:37

棋實打你 唔洗理你 lag唔lag吧 =]

難道要跟你說準備好了? 3 2 1?

kingkong 發表於 2007-7-16 19:22:14

中意打米打,5需要話準備等等..
但今日你打我,你就要READLY好第日比我打返!

Littlekakui 發表於 2007-7-16 21:07:54

要打我玩bl啦

通常對一d冇戰意嘅玩家.我殺番6∼7次就會收手
但係連魔王都殺到,真係開心到震
(用錯細佬account , i'm Chun on this .)

kingkong 發表於 2007-7-16 21:50:43

原帖由 Littlekakui 於 2007-7-16 21:07 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
要打我玩bl啦

通常對一d冇戰意嘅玩家.我殺番6∼7次就會收手
但係連魔王都殺到,真係開心到震
(用錯細佬account , i'm Chun on this .)

你系邊個@@?AND你系LM?
报上名來:funk:

seksky333 發表於 2007-7-25 17:23:38

好鬼型-.-"""'最後果副
頁: 1 [2]
查看完整版本: Incredible 會長之迷