wing4327 發表於 2007-8-6 15:25:03

屍體算少吧....始終呢d 都係個人感覺o者..
始終inpowers 規模比較少 天賦有嚴重問題 bug殺人
好多野好難作一個標準架
不過你都不失為一個好賊:lol
同埋呢到至少冇hacker 有hacker 我諗幾好技術都唔夠死:lol

wing4327 發表於 2007-8-6 15:27:26

原帖由 LuLu 於 2007-8-6 15:21 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

我明你意思...放心吧..有我在的話..

一定可以調較到一個真正的pvp sev的
其實bl e幾日開始想反擊了..間中都黎榮譽堡...不過又唔落黎- -"一係就係咁悶人唔打人..好鬼無意義...

到左洗榮譽果陣.. ...
或者你去一去某外國 pvp 私服玩下
半日就200幾擊殺...未計你比人狂殺@@
我諗會唔同諗法

LuLu 發表於 2007-8-6 15:30:40

冇計喇- -果陣話就話一次過殺左差唔多3百人..
但係好多個都係同1個人死成幾十次既= =
今次有咁多屍係inpowers黎講應該都係首次有咁激(之前可能有重激..不過我可能唔知:L )
遲早d bug都應該可以修正晒既..到時應該愈黎愈多人掛..期待果日

wing4327 發表於 2007-8-6 15:33:22

應該係最多既 以前server人數邊到會有咁多
悶棍其實可以解既...不過唔知算唔算bug- -

LuLu 發表於 2007-8-6 15:34:58

原帖由 wing4327 於 2007-8-6 15:27 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif

或者你去一去某外國 pvp 私服玩下
半日就200幾擊殺...未計你比人狂殺@@
我諗會唔同諗法
係到100人1日都算大收獲了..我第1次玩wow就係e個sev所以對其他sev唔清楚了
不過我對其他語言唔多掂= =外國唔岩我:L

加上e到識到一大班朋友所以唔會轉了..

LuLu 發表於 2007-8-6 15:36:58

原帖由 wing4327 於 2007-8-6 15:33 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
應該係最多既 以前server人數邊到會有咁多
悶棍其實可以解既...不過唔知算唔算bug- -
有得解咁爽@@
點解嫁- -?殺人我就醒..不過wow既智識水平十分低(人人都知的= =")

wing4327 發表於 2007-8-6 15:39:36

都唔係咩大不了既事
前提係搵一個人幫你按決鬥然後拒絕@@
咁你會發現冇左悶棍效果...............
入番server 你可以test 下

LuLu 發表於 2007-8-6 15:41:42

係啵..唔記得左決鬥開始果陣會解除某d技能效果嫁啵@@
原來悶棍都得..入到sev果陣試下先

alex199211 發表於 2007-8-6 15:45:44

哈哈,傻lulu

LuLu 發表於 2007-8-6 15:50:41

我都唔係傻- -"
你先傻- -咁都睇唔到自己個名

alex199211 發表於 2007-8-6 15:51:45

>< ,你仲傻,俾我破你的招

alex199211 發表於 2007-8-6 15:53:08

係wo,po埋我個小戰士 ><

LuLu 發表於 2007-8-6 15:53:53

你e嫁得返伊貝絲a__a
點破我
等你復活左再同我打吧-o-唔會再輸的

LuLu 發表於 2007-8-6 15:54:55

你e嫁個戰士都唔係太大作為- -"
下次先吧= =

alex199211 發表於 2007-8-6 15:55:59

....... 你個死仔 ><

LuLu 發表於 2007-8-6 16:01:51

都一樣之麻- -天海同伊貝都係你黎姐= ="
都係感謝同1個人姐

alex199211 發表於 2007-8-6 16:04:30

e + 好悶,yboy仲在潛水 =,=

LuLu 發表於 2007-8-6 16:06:20

係大西洋海底睇緊金魚(有所得罪請勿見怪= =")
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: 達成千人斬了...全部變左歷史了..新開始了