牛腩 發表於 2009-7-23 00:11:08

我頂你地唔順LA! A Tale of Memory

你們一堆人要小圈子 你地既事
唔好理所當然咁害人

你地唔夠坦我就去升隻打裝 要你們打下c坦盾 有人話怪多唔打,果條友自己要章就搵你打副本
一上線專業未做,每日未做就要我去坦副本,我係風暴群山自己飛q到奧心門口,果d叫人打副本既大哥
重係達拉然等人拉,有冇搞錯先,係你要打定我要打呀!
怡講要升技能我日日打布放銀行 d大哥拎q晒去做繃帶成就 有咩好講 個個自私自利
果個天才獵人日日打副本就開群豹 開群豹+dps咩?係都開雄鷹la 蕉爺你一on就話黑龍 幾好呀 冇煩惱 好似唔洗用腦咁
你都係坦 你都知d遠程dps唔識走位ot就等死 個獵人開住群豹打怪 成日暈 想回頭拉都拉唔到
佢唔係第1次 起碼講左成個禮拜 人地唔知以為我唔識坦呀 講左咁多次 都唔改 我真係好慶 先吊佢
我都想玩dps 冇壓力做你地個坦真係心灰意冷 教又教過 講又講過 我自問唔可以同d天才玩

算la 你地要開心唔理人感受咁玩 sor 我唔玩la 你地繼續小圈子吧
ps.其實你地唔係好過dolove好多 要有資格話佢 請你們先做好自己 再見了

giroro 發表於 2009-7-23 00:50:40

其實呢..我想話呢..我之前搞咁大場龍鳳戲出黎

都係因為有人係我背脊搞呢搞路當我失聰

ctm 發表於 2009-7-23 01:39:24

現在d天才過哂去,我感覺到:成個世界清新哂

ctm 發表於 2009-7-23 01:44:03

又有人話我地只可成日坐在銀行前,和天才同行,
我坐在銀行前好了,休閒遊戲休閒玩,
又不用勞氣,幾好呀

giroro 發表於 2009-7-23 20:12:57

我上唔到線,依家日日等人講笑話比我聽,不知幾咁happy

Idolove 發表於 2009-7-23 20:23:35

就因為我夠大牌

ChaosKnights先咁多精英

Idolove 發表於 2009-7-23 20:24:06

牛腩

我未見過你

你怎識我

Idolove 發表於 2009-7-23 20:25:58

咁又係

就係因為佢地態度太寬鬆

Wow不是韓國垃圾game

正因為佢地冇認真對待過隻game

先至咁廢

係乜Memory入面

我剩係見過昂月,吃蕉,Nobo有認真咁玩

屈指可數!

Idolove 發表於 2009-7-23 20:27:09

5# giroro

就算我上線5分鐘

我都可以搵到笑話比giroro聽

不知幾咁happy

Idolove 發表於 2009-7-23 20:29:22

好吧我認

今次分裂只係我同Giroro等人

西走垃圾既一個計劃

我話知你地幾多人

比夠25件廢物去NAXX自爆?

我地只要有團出就必定全刷

所以我地先有資格開咁多分身

因為裝都拎唔哂

giroro 發表於 2009-7-23 20:30:49

10# Idolove

你唔好拉埋我落水..我只係等睇戲等到包花生臭哂幫佢地加下速咁解..

Idolove 發表於 2009-7-23 20:39:00

果個天才獵人日日打副本就開群豹 開群豹+dps咩?係都開雄鷹la 蕉爺你一on就話黑龍 幾好呀 冇煩惱 好似唔洗用腦咁
你都係坦 你都知d遠程dps唔識走位ot就等死 個獵人開住群豹打怪 成日暈 想回頭拉都拉唔到
佢唔係第1次 起碼講左成個禮拜 人地唔知以為我唔識坦呀 講左咁多次 都唔改 我真係好慶 先吊佢
我都想玩dps 冇壓力做你地個坦真係心灰意冷 教又教過 講又講過 我自問唔可以同d天才玩

牛腩

從你選擇離開ChaosKnights(定係加入A Tale of Memory)

已經係一個錯誤

你要相信世上果少部份的精英團隊

定係相信蝗蟲般既鄉民?

妖言者 發表於 2009-7-23 20:39:23

包花生都未食完~~

Idolove 發表於 2009-7-23 20:40:41

13# 妖言者

我落街買果包花生米好q咸

拎黎送足算...

giroro 發表於 2009-7-23 20:49:30

我買左包花生,點知等左2個幾3個禮拜都無戲睇
咪幫下你地做完場戲佢囉.....

Idolove 發表於 2009-7-23 20:53:20

15# giroro

你係買一包未剥殼果D花生

定係剥左既 花生米

我買花生米

有d鹽果d

不過極鹹。

giroro 發表於 2009-7-23 21:00:08

花生,我只吃花生先生的

妖言者 發表於 2009-7-23 21:06:49

萬里望都幾好食~~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 我頂你地唔順LA! A Tale of Memory