hendrie 發表於 2005-12-28 19:37:45

Arluba 2005 世界足球先生選舉

選出真正實力球星, 各人詳情如下:
舒夫真高 - 帶領烏克蘭歷史性第一次殺入世界決賽周, 功勞不少, 亦係帶領AC 米蘭贏得多個錦標功臣及入球之源..

林柏特 - 憑鐵一樣野鬥智同體能, 帶領車仔首次得到英超冠軍, 及車仔係今季首席射手..

謝拉特 - 繼奧雲後, 利物浦近年最出色既青訓產品及隊長, 為利物浦重奪失落多年既歐洲冠軍, 及球隊精神領袖..

朗拿旬奴 - 帶領巴塞隆拿取得失去多年既西班牙冠軍及一哥地位, 同樣被喻為當今球王...

波歷克 - 德國2002 世界杯亞軍主要功臣, 亦都係德國中場最好波球星及2006 世界杯爭標重心球員..

列基美 - 經過巴塞隆拿失落既球季後, 加盟黃色潛艇維拉理爾, 憑一己之力將維拉理爾變成前列球隊及取得歐聯席位, 及後於多項重要賽事有上佳表現, 包括歐聯成功出線, 但為人極低調..

葦拉 - 前阿仙奴精神領袖及隊長, 帶領阿仙奴成功與列強抗行, 可惜, 被買到祖雲達斯, 但同樣已成為不可少的一員..

伊度奧 - 巴塞隆拿神射手, 多次射入殿定勝利既入球, 及非洲足球先生..

雲尼斯杜箂 - 荷蘭及曼聯主力射手, 帶領荷蘭擊敗捷克入決賽周, 及曼聯近年最佳收購..

其他 - 出色既球星又點止咁多個丫, 快d 講出o黎啦!!

最後, 多謝閣下參與!!

man 發表於 2006-1-5 22:41:51

我個個都唔識喎

〥羽〥 發表於 2006-1-6 22:52:39

死啦!!我一個都唔識呀...

YBoy 發表於 2006-1-16 14:19:34

原帖由 〥羽〥 於 2006-1-6 22:52 發表
死啦!!我一個都唔識呀...
= =搞錯呀....

zxcvbnm123 發表於 2006-1-16 22:18:09

我支持卡卡的!!!!!!!!!!!1

我對足球都是有一種熱情

我們多來討論討論
頁: [1]
查看完整版本: Arluba 2005 世界足球先生選舉