surgeryoperated 發表於 2006-1-31 02:08:01

問世間情愛為何物 直教人....

且看一位真人剖白   :         

幔用    !                                                                                                                  :kiss:

man 發表於 2006-1-31 22:23:43

我睇完…都唔係好明

surgeryoperated 發表於 2006-1-31 23:01:57

原帖由 man 於 2006-1-31 22:23 發表
我睇完…都唔係好明

如你都睇唔明    咁就要問原創人      ....   佢是阿义耍嗎?

cv1hu6 發表於 2006-2-1 19:46:33

嗯~~睇完呢~!!
依篇野好似合左好多篇短文而成啵~
唔知係唔係呢~??
睇落都有上有下~
但去到後尾就……=0="
簡單一d就係每part都無咩關係ge
唔似你講ge咩真人剖白囉~!!

surgeryoperated 發表於 2006-2-2 01:28:21

原帖由 cv1hu6 於 2006-2-1 19:46 發表
嗯~~睇完呢~!!
依篇野好似合左好多篇短文而成啵~
唔知係唔係呢~??
睇落都有上有下~
但去到後尾就……=0="
簡單一d就係每part都無咩關係ge
唔似你講ge咩真人剖白囉~!!

作此文的   把所鎖碎野   輯為一篇乃叫愛之剖白喎   

鈡意否    屬見仁見智

如此文章    寫下來如表白般

公諸於世      以 表憑覽

如你覺得佢無料到    當不識得佢   忘掉卻也罷

何需介懷而謹謹呢      對不!!??                                                                              :lol

頁: [1]
查看完整版本: 問世間情愛為何物 直教人....