InPowerS.Net

查看: 6156|回復: 17

日本小孩從教科書上看到的南京大屠殺

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
咁都得=.=llll
o晒嘴
...........日本人不嬲不知x恥!!
佢地會幫d中國傷兵療傷果張先至o哂嘴.....
醫好人地再同自己打過 @@"
大話.....
佢地會咁做 就唔係日本人......
邊個攪嫁本教科書
等我拉佢出去拍爆佢條j
都有名你叫南京"大屠殺"啦~
唔係屠殺不得止變左幫人,
改到離晒譜
禁都得呀,,,
邊個整嫁,,,
捉佢出來,,打爆佢媽媽個jj呀,,,(講笑)
last過張!
點似打仗啊!?
日本仔(有心隱瞞過d)真係大話高手...連自己都厄埋
間直就係不知所謂...正明佢地既思想係點ga啦...
1937年12月20日,南京日軍野戰醫院,養傷的中國傷兵
唔係要佢地食藥,係要佢地食屎(可能)

日本''人''給中國小孩吃奶糖最後一個照片2個小孩子的模樣是接受糖果時應該有的表情嗎,圖上的日文沒寫 ...
唔係奶糖,係老鼠藥

1937年12月20日,日軍衛生隊為難民治療
唔係治療,係放隻野落去.......
謝謝歐∼~~看到這些圖有點生氣
改得太強了:L
看過一編 當年有份屠殺南京的日本士兵的回憶,當年其實很多兵本意是善良,但上級及前輩兵,都是這樣做,如果做不出同樣殘忍的事,很顯得不夠勇氣,會被輕視,更可能被群摳。
到有新兵來跟他,他也當了前輩,他更要做那些殘忍的事,只是怕給新來的看不起.....。

都有聽一些老人家說過,當年日本軍確有分發糧食,如遇有人排隊 打尖/插隊,一經發現,一句不問,步槍穿肚,血曬當場,所以就算他們排隊遇不不識死的打尖友,都不敢高聲告發。

既是有錯不認,反而誇張那些丁點小善。
太誇張~照片怎麼來的~~應該讓他們看到真正的照片
:curse: 開始想噍下去