InPowerS.Net

查看: 4533|回復: 23

又係時候post近照了..

關閉 [複製鏈接]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我家家聚啊* @- U9 h$ j. B
從左至右~
! F+ A/ a2 g: l, F' Q, U" c
5 I6 I' J7 G5 F大一的晏
/ m9 P3 L1 t# b( T大一的鳳3 @2 K0 t# M+ \6 S3 P& Q
大一的堂$ S5 j9 c8 N, x
大二的菁  Z- |9 l! k, c- E/ l* U
大三的芝= =
$ P' ^) Y8 ]: p! B- i
2 o: X/ N& w: M9 g- B* u3 |都是乙班的..甲班的兩個學妹都沒有到..

本帖子中包含更多資源

x
我家家聚啊& Y9 S9 T' F* o
從左至右~  e' X9 u' v8 Q5 a# T, H

. b  m5 T, t7 P# U0 X1 w大一的晏5 X6 ~" w3 T- u* p5 _1 g; W; G- z
大一的鳳3 o% U* l* C/ s4 h- X4 [: Y8 n0 `
大一的堂8 `$ L* s: Y# n
大二的菁/ W" n# d3 l2 U( t
大三的芝= =) W+ [- y1 J, M, d, S# e0 ~& D

. _) Y. h" Z# P2 d: x都是乙班的..甲班的兩個學妹都沒有到..

本帖子中包含更多資源

x
很好朋友(右邊)

本帖子中包含更多資源

x
加冠典禮

本帖子中包含更多資源

x
會識到不同學級既師弟妹?' S2 p; v( R0 t  a& v! p. k+ {) d
很好朋友是否男朋友呢?^^係咪打台拳?定柔道~
% ^+ \  i, z  ^$ `8 R加冠典禮係咩黎?呢張影得好靚啊(講芝你)
邊到黎嫁/.\ (第二張)
咁你都實習囉喎,完成后會在台灣工作嗎?
神早就去醫院玩病人了~
* o" J: P8 P2 V8 r3 p7 funknow
啦啦隊@@
玩病人=.=/ ?& t8 {* [& E2 S7 E, M- j
病人們你們真慘~"~給芝玩弄
靚女 你好:handshake
芝可以用一D橙橙地的唇膏。
粉紅色揹心果個男仔幾靚仔下喔∼∼∼
唔好捱壞身子哦~~9 W5 d( |( J" L- Y4 s# {
你個樣好似成日都唔夠瞓咁ge
你隻眼又大左!~