InPowerS.Net

查看: 1568|回復: 9

2007星座運程

天蠍座:)
天蠍座
金牛座
雙魚座

對最鍾意談情說愛的雙魚座來講,可能會覺得07年唔係太合心意。07年的事業有新突破,地位會得到進一步提升,升職冇難度;但係戀愛運就只係一般,冇乜生氣,桃花欠奉之餘連舊感情都只係會停滯不前。

事業方面~地位得到提升,得到公司進一步肯定,而且之前遇到的困難都可以一筆勾銷,大放異彩,工作變徥好順利。

金錢方面~財運相當唔錯,收入穩定好多,經濟壓力全部消失;但要留意冇必要07年就唔好亂投資,因為風險不細,尤其係3月。

戀愛方面~單身的雙魚唔好有咩寄望啦,全部都係d冇乜結果的桃花;拍緊拖的魚仔毫無進展,收拾心情工作罷啦!
人馬座

12星座之中,運氣最好的就係人馬座!幸運女神孖響你身邊孖足一年,就算中間都會出現一dd障礙,但係基本上全年各方面運氣都係最GOOD,去到邊都逢凶化吉!記得要好好享受07年啦!

事業方面~工作無驚無險,但如果想轉工的人馬座就要趕住響9月之前完成,唔係只會越轉越差,尤其係9月d工。

金錢方面~放心啦,算係無災無難,不過要注意,07年借出去d錢要追得返有d難度,尤其係6月、7月同11月,借得就預對方唔還,唔係盞激氣。

戀愛方面~感情非常穩定,而且額外仲有其他桃花出現添!不過要注意響11月出現的桃花較爛,自己好好注意一下啦!

希望la:bath:

2007星座運程

響07年水瓶座有開心亦有煩惱,陷入困局好耐的戀愛終於出現大轉機,無論係單身定係有拖拍緊的都會受惠;社交運亦都好強,鍾意交朋結友的水瓶自然可以樂在其中;不過響事業方面亦有唔少阻礙有待解決。

事業方面~最要留意係事業運,麻煩事接踵而來,尤其係11月,容易因工作的失誤而招致名譽上的損失,要謹慎行事。

金錢方面~響07年財運算係不過不失,不過財政來源必須要努力掙返來,辛苦錢;橫財運屬於一般咋,尤其係踏入7月之後。

戀愛方面~無論單身又或者拍緊拖的水瓶響戀愛上都會有好大的突破,雙雙步入教堂的機會亦好高!做老襯?恭喜恭喜!