InPowerS.Net

查看: 1849|回復: 4

TO:強姦我的男人 [字]

好恐怖耶..睇到我係你後面個時..佢係咪作身麻晒= =
點解要估呢= =?
:L :L

超低能 勁攪笑

point~嫌點1 事件既起因係咩年代呢...........................................................point1
       ~嫌點2 死者咩情況之下會一個人行山呢...............................................point2
       ~嫌點3 個男仔又會係咩情況之下會係山到等女呢...................................point3
       ~嫌點4 死者寫左呢封信係比強姦佢既男仔 咁點解仲要估呢......................point4
       ~嫌點5 死者的確係留低左封信 但係佢只不過留低封信而冇題及到有冇寄出.point5
       ~嫌點6 如果冇寄出的話 試問收信人又點知寄信人一直係佢後面呢.............point6
       ~嫌點7 重點係呢度 信人10秒就要死 死者又點知收件人住係邊呢..............point7
                  綜合上述咁多嫌點 我發覺呢封信一定比人改過
                  至於原文係點~我就不予致評 上述都係我既過人意見
                                                                                             阿水 字
                                                                                             2007年3月3日

評分

查看全部評分