InPowerS.Net

查看: 2307|回復: 12

愛情觀點

我知個個人ga愛情觀點都唔同....
我ga愛情觀點係禁ga....

如果你問我,,咩係愛情?
我只會講:愛情係一段開始,,同時係一段結束~
但你要知道,,愛情係自私嫁,,冇可能完美嫁,,重會有一d唔好ga野,,
要記住喱d,,仙唔會比自己好容易禁受到傷..
但係好似我禁,,明白到喱d,,
e然係要中個頭落去..中意一個人,,整到自己受傷..
錯係唔緊要嫁,,但要知道唔好一錯再錯同要清楚值唔值得..
當你覺得你係冇錯,,係值得ga,,禁就照住你心裡ga意思去做啦~
但你知道係錯ga,,同係唔值得ga,,禁你就要''閃人''啦,,
冇謂整到自己受傷呀..知冇~
以上係我ga愛情論~= =

唔知大家ga愛情觀點係點嫁呢?~~
講來聽到,,,share下呀~

回復 #3 過兒 的帖子

回復 #2 過兒 的帖子

thx你ga十卜十卜唷~
最好都係過兒哥哥唷~

回復 #6 過兒 的帖子

係,,,,晴妹知道啦.....~keke
愛情
我理解係咁既:
好甜蜜咁思念對方咁就係愛既開始.
之後會偏私(幫住自己另一半)無私(咩都唔介意同佢分享)
偶然加返少少吵架而對立.最後下左氣後又好後悔....和好lu:loveliness:
做既野都係希望對方開心....做唔到咁自己會唔開心

回復 #8 willy123 的帖子

:hug:
禁係咪好似奶茶,,,,
要+奶一樣呀........

回復 #10 番茄薯仔湯 的帖子

wa............
好man喎............
keke,,,,,,
你個愛情觀點好得意.......

回復 #12 番茄薯仔湯 的帖子