InPowerS.Net

查看: 2222|回復: 11

部落公會Incredible

關閉 [複製鏈接]
Incredible - - 難以置信的;驚人的;極妙的
舊有草莓精英 + US PvP 流浪者 合併!!

要打的跟我來!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
草莓精英 A___A XD
1.佢地要form過一早連我呢個會外人都知..
2.10問9唔答,係唔係事必要答,game係自己玩既樣樣問人?....你係唔係想好似我琴日咁俾人問到我抆,狂罵人,你想要佢地全部係度發老脾狂罵人?

回復 #4 giroro 的帖子

giroro 你係咩會的= =,點解我入好多會都味見過你的= =

回復 #3 112923 的帖子

回復 #8 Kosia 的帖子

唔出聲 唔應人 我就唔係好覺,有人問我野我通常都答,
但係有時係真係太多人密,我都未得閒回.
好似有人問我係邊搵賣銅賣錫嘅npc我轉頭就開post
自己唔check forum 唔好係禁係game 問.
但依家公會得10~30 人online 加上好多新手,
有時冇人理係好正常.

舊草莓要++我隨時歡迎
之前係公頻都有話要開新公會,自己唔online 唔知,唔好話人冇講
草莓個邊yin 有同may 聯絡,我唔係好清楚
冇講過 成個公會d人一個一個咁走 恨本就冇人同我地講 開新公會~過時只係知到有新公會開.唔知邊個開:victory:
佢地有係公會channel講過呀...lee 個post咪就係卑人知2個公會合併law...