InPowerS.Net

樓主: Alex2k

大家對InPowerS有什麼建議呢? 歡迎在此提出!

關閉 [複製鏈接]
連lv 都懶得升咪吾好玩囉
你將個重點放錯左,重點唔係係升lv同唔升lv架分別
講真,呢個ser咁多倍,我自己都有隻80,唔洗5個鐘一隻
但係有d人連升lv都唔肯,由其宜家開埋北島,好多好玩既任都bug左
以及好多副本王ai都係未知,有d副本仲無王添
先唔講副本既問題啦,想組夠5人打副本都難
外國同香港既分別就係私服既競爭,宜家好多之前hit開既私服都收左皮,例如.hk.星之.is
香港既私服玩到唔lag真係一隻手數得哂
唔好用外國d私服相比,外國d私服係專業級,佢既系統完善過外國其他ser,甚至pvp ser
就係因為呢個原因,一開波就80lv裝都會比佢吸納左d人
而對比番香港,之前一個系統ok既pvp ser都汁左
但係點解呢個ser仲係無人玩,有幾個原因啦
其中有回流番正服,其中都有呢個ser既口碑
((我係呢個ser第2次洗白個陣玩))
之後呢個ser就開始沒落左,形成左一個唔好既口碑
宜家將佢轉型既話,可以令一d正服玩死一個職廢事升多隻既黎呢到玩下其他職((例如我))
當然你會話佢玩下就會走,但係佢地只係一隻隻小蜜蜂,我地唔係好需要佢地
我地係需要佢地帶番黎既花粉,帶出去既口碑
你明唔明,重點唔係爆lv同有裝,係根本爆左lv同有哂裝都係自己玩單機
咁爆lv有裝黎做咩?
魔獸世界係一個多元化既game
但係正服,pvp ser既人係多過pve ser
甚至有人專登額外比錢玩完全pvp既全球爭霸戰
因為人係有佔有慾,你與其用高倍數,送新手金去吸引人玩,不如整到好似全球爭霸戰咁,絕對會比宜家吸納到更多人
黎就番pve黎講,當個ser轉型,而又吸納到足夠人既話,就更加唔仇無副本打
或姐你係處於一個自私心態
唔想自己用左5個鐘((更多or更少))去升一隻80,慢慢去種田打既裝
一下比轉型ser既新手去超越,呢個係人之常情
我正服辛辛苦苦慢慢打d裝上去,發覺有人岩岩80就比親友團帶去打naxx,永眼拎裝
我都好嬲,但係呢個係改變唔到既事實
如果你真係真心想個ser發展落去,就唔好死撐自己既原則
比你好勁既裝,幾下打死d怪,你都唔會開心滿足,好似玩單機咁
因為滿足既感覺係由競爭之中勝利而產生
你想玩pvp server唔代表全部人都係,完
再加上係你地自己唔排戰場
我周不時都係msn叫xa排戰場,佢成隻死狗咁排都唔敢排
剩係敢係達拉度偷襲人
我叫佢去打副本佢又話乜又話物
你所話既ai?你入naxx睇下打唔打到囉,我可以同你講係得一隻boss唔正常,幾隻boss 無ai,其餘都有囉

而且係xa佢自己見依家我地有裝,性騎又改番正常秒唔到人,覺得無癮
先叫gm 賣裝搞pvp

(擺到明指名道姓)
d人一開有80頂裝時,玩幾日唔玩又開一直咁開,
如果人人都係咁,你估個伺服頂到幾耐呢

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x