InPowerS.Net

樓主: Alex2k

大家對InPowerS有什麼建議呢? 歡迎在此提出!

關閉 [複製鏈接]
其實不如比d甜頭d新人,鼓勵佢地係lm開人物.
出便大把pvp server,送裝又有,俾錢買裝亦有

係唔係一定要跟人地玩pvp先有出路?跟人地條路黎行那 哪來競爭力?
鎖po好過啦,而家已經唔係正面討論了
一直堅持主見,認為轉pvp是唯一出路,都冇諗過如果唔付出邊有成果
一直坐在城中,一直上來睇睇就走吧,這樣裝備就會好的了
成日以為轉左pvp ser一定會有超多人來玩,世上pvp服多到數唔到,你轉左pvp會有信心一定會多人黎?
你最叻的了,全世界只有你一個人是對,我地咁多個人回文都是錯的,,
還扯到問人打過全球未...
你在正服官方會幫你地安排好打副本的嗎,官方會給你80s裝的嗎
自己只想pvp打人又唔想打裝,同你肚餓但又唔想搵野食有咩分別
我想你不是讀心理學的,只是心理有問題吧
正服全球係會比哂s裝比你打
我唔係話你地錯,只係你地只係一直反對我既建議
自己亦無實質有用既提議提出
咁又有咩意義
我唔認為對ser好既方法就係一直咁樣落去
我亦都講過轉型pvp係一個過程
唔明點解你地要一路將佢捉成一個結果咁去講
仲有,我心理無問題的
本貼的主題是: 大家對InPowerS有什麼建議呢
看了上面的討論, 我的意見是, "反對IPS朝向純PVP Server發展".

不要賣裝(這是最重要的)

至於有人喜歡PVP, 那也很好, 之前那個用PVP Token換戰場裝的提議也不錯, 戰場裝適合PVP, 副本裝不太適合. 讓喜歡PVP的, 自己找人PVP, 喜歡打副本的, 有
副本可以打, 有裝可以拿, Server穩定(這點ISP非常好), 就很不錯了.

泣血

PS: 我是副本派的, 不打PVP
切埋我碌撚都唔信 轉左pvp後, 倘若如你所言真係人多左, 個批人會肯同你轉番一般server一出生無裝

註:唔好同我講話到時再算之類既廢話,謝謝
咁鍾意打全球便去打囉
又唔係貴,報名費只係450,便夠你pvp足7星期了
還是你沒朋友和你一起3v3?