InPowerS.Net

樓主: Alex2k

大家對InPowerS有什麼建議呢? 歡迎在此提出!

關閉 [複製鏈接]
宣傳活動也沒有什麼人參加呢....
有意見的就多提出吧, 畢竟你們在這玩了那麼長時間, 即使人數不足還在一直支持..
可是伺服器的人數就一直不能為你們提供真正的遊戲環境
享受不了更多有趣的遊戲特色, 我也對不起大家了

可能原因在於太多同類型的私服在外吧, 早已吸納了一定人數,
我們再好的遊戲環境, 遊戲特色, 也不能夠使新手加入, 放棄早已資助/用時間換取而來的裝備
而加入呢個人數少得可憐的私服
GM~
可以把座騎/裝備的掉落率提升吧!
任務....中文化...

尤其是北裂境的任務整個不知道怎麼上手

帶了一個朋友新手來玩  他完全看不董...
先要條件係解決左北裂既任務先 因為有好多人都係因為見到d任務就放棄左
坐騎掉率提升係可以考慮.但裝備掉率我就覺得維持現狀ok沒問題的
再講.最近開放左s5同拍賣 的確令到好多冇裝備既人得益
不過我公會有d人唔太滿意係拍賣度放d好既裝備
雖然我對呢點冇乜意見.但為左公平起見不如係論壇開個post收集一下意見
另外最近聽聞奧杜亞冇哂d王 都麻煩去check下 =] 有勞
佢入10定25人先,25人有王先奇