InPowerS.Net

查看: 1303|回復: 10

請問小鬼任務d骨頭係邊到打>o<?

我打左好耐都打唔到>o<剝皮我都試過都係無>o<點解>o<?
剝皮頭幾個lv係會不停失敗,就好似武器熟練低會不停miss一樣..
[quote=hung1985 2005-10-1 12:49 PM]

剝皮頭幾個lv係會不停失敗,就好似武器熟練低會不停miss一樣.. [/quote]

但係我仲有一個問題...
會唔會係我高lv佢唔比我做!?
佢話明1~4 lv做...
我接左個任務...但係果時低lv去唔到學剝皮....
到宜家10 lv先去打....咁果樣任務物品係咪會唔出嫁!?
因為有令一個任務都係咁~"~
bug!?
"應該"都解到的...因為每個server設定不同,
正常黎講都解到的~
[quote=hung1985 2005-10-1 12:56 PM]

"應該"都解到的...因為每個server設定不同,
正常黎講都解到的~ [/quote]

我打左3個中一個都無~"~
我問過d人都話不死術士打唔到wo~"~
係咪有bug...............
[quote=yboy 2005-10-1 02:56 PM]

[quote=okgrfd 2005-10-1 12:30 PM]

我打左好耐都打唔到>o<剝皮我都試過都係無>o<點解>o<? [/quote]

我親自解過一次這個任務,就在接任務不遠處 山坡同破屋內,都有。隻怪黃色架。 [/quote]

thx~
係咪果隻3 lv ge骨頭~"~?
[quote=lolc 2005-10-1 03:59 PM]

有一間破屋內有一隻3 lv ge骨頭,但打死他後沒有骨頭== [/quote]

嗯...我都係打好耐都無....會唔會有bug...?
我之前玩個個不死~~都係打依隻~~~一打就有~~~依加我諗唔係BUG~~~應該任務道具個機率有改動過掛唔係都唔會咁
[quote=a_skater_boy 2005-10-1 04:11 PM]

我之前玩個個不死~~都係打依隻~~~一打就有~~~依加我諗唔係BUG~~~應該任務道具個機率有改動過掛唔係都唔會咁 [/quote]

係咪改exp果時改到隻怪唔會出~"~