InPowerS.Net

查看: 8815|回復: 47

[必看]InPowerS WoW 1.70修正(不停更新)12/10/2005

1.加強玩家....(其實是採用以前玩能的值數)..打怪時,不過再過份易死

唔明e巨- -

淇他我都讚同
我明wo,係強玩家制
咁e 樣我都讚同
血都唔似一樣小左....
能力...沒什麼分別...
怪都係咁難打-﹏-"""
不如再怪ge exp提升...我諗咁樣會仲好....
同埋可唔可以exp整高d咁多呢=.=
如果整得太高,就冇左衝等既樂趣
我都反對,升得太快就唔好玩
唔建議等級上限咁高
254玩solo都得啦 仲駛組...
我認為70-80就好夠
唉d人係未改版之前就60梗係咁講啦, 未改版之前我都會唔同意改到咁樣

但係而家, 怪一樣難打, 我尋日入去打, 怪一樣冇分別, exp10倍都係好慢好慢, 幾日都唔會升到1lv, 20先叫做合理, 30最好

上限高又點? 人勁有乜所謂, 而家問題係人根本唔勁, 打怪一dddddd都唔爽, 係不爽, 死完又死, 而且上限高d, 可以俾一d 已經60同就快60o既玩家仲有動力去升下lv, 如果咁快60你都話la, 邊個去玩? 256可以考慮低d, 80-99都ok!

至於幾個先圍死1個, 大佬呀... 而家升lv都咁慢la, 幾時先升到60都成問題, 你仲要去驚人太勁? 你根本唔想有人高過你ja掛? 太快d人都可能會玩下, 起埋打得死怪, 玩到o既野有好多, 太慢, 鬼玩ar?

pvp... lv都未升夠, 打鬼咩, 而家呢個seever4字頭先得幾個, 再係咁難玩, 邊個會黎玩? 人都唔多, 想搵人p都難, 而家大家都咁弱, p? pve先啦係都

如果你地真係改2倍, ok 我第1個唔玩, 玩官服仲開心, 人多

打怪有exp個range 我覺得60冇問題, 太低o既怪你打都唔會多exp la, 太高又打唔死, 其實有range同冇都冇分別, 玩online耐o既人都會明白到呢點

而家d人邊會明白d玩家點諗丫... 玩家入面梗係要考慮埋會有新手, 唔識玩唔識升唔知邊到打怪, 下下用自己o既角度去諗, 你o既思維未免太狹窄
以和為貴 = = 大家都係玩JAR

有什麼意見都歡迎討論,但可以的話都勿過於悔氣。