InPowerS.Net

樓主: YBoy

[必看]InPowerS WoW 1.70修正(不停更新)12/10/2005

ok 我語氣可能差左但係真係好q唔gur, 玩到咁唔開心都唔知為乜?

以前exp少, 怪易打, 起埋都好d, 你可以慢慢打怪升, 越級打怪都好輕鬆, 易玩好多, 慢極都快過而家

而家, 怪勁左, 打一轉死4,5次先ko到1隻怪=家常便飯, 裝備係咁爆都算, 打咁耐先打得死1隻怪, 仲要係同lv, exp又唔係多, 俾你都唔gur啦, 而且一多野圍你就一定死梗, 如果好似戰士呢d唔係玩技能o既好x難玩, 又冇得加血, 根本而家係益左某d職業

ok我轉玩術士, 2x lv打隻同級都好辛苦, 招寵任務npc又唔知去左邊? 得招到一隻cheapcheap小鬼, 玩咩野? 血少唔在講, 開頭d招廢就最弊, 你話好快升到60, 冇錯, 你個人成左形就好快升到(起埋都要40), 唔係玩到喊你都未升到1lv, 所以對低lv玩家高d exp先係正路(而家得8倍, 死左佢算), d招仲係幾廿點咁扣但係要打死d千幾2千血o既怪, 你打到夠啦, 而且d怪血又回得快左, 扣完=冇扣

組隊我覺得問題最大, 你低lv唔緊要, 搵到人帶你都ok! 吸到大, 而家竟然係吸唔到!! 要去到人地附近先吸到, 以前邊係咁, 就算唔同族隔n咁遠都冇問題(我都係咁帶我個fd)

而且唔知點解一開新人唔係全部語言滿晒, 厄人o既

呢個server gm分分鐘多過玩家, 佢地自己同埋fd圍埋一堆係到玩, 帶升, 我地d玩家就龜速咁升, 仲要越黎越少玩家online, 一睇就知咩事啦, 你唔係要留住舊玩家ar! 係要不斷吸引新玩家! 咁先係私服! 你問下其他人佢地會唔會玩同一個私服好耐? 而家舊又留唔住, 新又嚇走晒

唉我對呢個server真係完完全全咁失望, d人自己玩得耐就話咩升得太快好易升, 都唔諗下d新手, 講真我真係咩都未熟晒, 我而家連打怪都咁冇癮, 仲玩咩其他野? 玩手指仲好玩
首先我唔係黎搗亂, 我只係發表意見, 語氣的確係差d, 但當我係發洩都好, 完左就算, 我冇話特別針對咩人, 以事論事only

我從來冇為左冇gm而嘈, 最多都只係叫gm幫手搞下d bug, 請你唔好無中生有

我指只係有時gm多過玩家, 無話日日都係

我都係由未有倍化exp o個陣玩起, 都算係頭一批玩家, 就係由我提出exp太少你地先加, 先開始改善

懶升? 而家好得閒咩? 我仲係一個學生, 就算你係返緊工, 都無可能攞太多時間出黎, 玩私服要玩到咁勤力先升到? 噢我冇野好講

小呆? ha~ 我帶佢升ga wo~ 我幫佢升到20, 再教佢點升, 到左30同佢一齊升到40, 之後就得閒玩下佢個人, 同埋佢改版o個陣已經係43lv, 係我指已經成左型o既玩家, 而且職業有優勢, 所以先順利升到60, 我講野唔會無理由, 信口開河

我唔係唔想升, 我都有個43戰士, 但係改左版之後條件太苛刻, 近身戰士一定最唔著數, 而且修理裝備要旅店主人先有, 所有武器同裝備商都冇, 你話la我地玩d咩? 唔通次次都行好遠去修一修? 而且又要一大筆錢, 點玩落去?而且又未夠打勁d o既怪get好裝備, 點會玩得開心?

其實你地應該諗下點解會有玩家講d咁o既野, 玩家發表意見, 語氣差係點解? 係因為玩得勞氣 連玩都咁勞氣, 真係值得檢討

我唔會話修理bug慢, 反而我好欣賞yboy等等默默耕耘, 不斷改善遊戲質素, 修理bug, 亦都聽玩家意見, 作出改善, 好多gm都好努力答玩家問題, 但係應該多d考慮玩家而唔係gm o既意見, thxx

我再一次重申, 得罪左人, 唔好意思, 但係以上意見就希望你地睇完會深思一下, 唔好見到字面幾句就鬧番人, 意見o既發表永遠唔會話全部都係溫和
明白近戰血少 又沒優質盾的時候 很難升

新增 補足品 +2000HP +50力 +50敏 +50智FOR所有職業 1LV都可以使用 NPC發售 2金

希望能在某程度上有效補充更新後的不足,
有問題先提出,別討論,有些事可能世界各地人的觀點都不同
我覺得有人帶升lv是不公平,或者有人求人送eq也是不公平
難道叫yboy停用交易功能嗎??但有人覺得幫人是正確做法
例如: 60 lv帶 1 lv 升級 1 天到 30 lv,我自己卻打 1 天不到10 lv
他贏我的只是他的交際能力,和實力沒關係,假如我是60lv那個人
其實最初最高lv的沒人帶,已經不公平
但這個組隊,交易等功能卻是將新手和老手拉近lv的唯一管道
矛盾的事情一堆堆,大家只要提出意見,不需要討論
等yboy做每一次更新後,有問題再提出
討論時不會有對錯,等結論才會有
43 都唔錯呀!
吾,算啦,其實我都係一個學生,仲等緊考alevel,都無咩時間,所以而家每日都係頂多4個鐘......

還有免費的私服,很難要求做到完美...官服都有唔完善既地方,
私服有都唔奇

好啦,祝大家玩得開心d, 繼續努力升lv
增加個人智力值 會加快練技能
遲一點會考慮修改  補足鍊 加進 10-20 智力
那一開始出生錢多一點就好了ㄚ

省GM麻煩
建議新手裝強一點,賣價值$0,好讓玩家自己能打錢
我覺得法師型的有點弱...0.0

對怪施法 然後被怪攻擊

就會增加延遲

施法完又會延遲

法術攻擊力也低的可憐...=.=