InPowerS.Net

查看: 1712|回復: 7

美國仔,法國仔同大陸仔

三個流落沙漠....
諗住就死既時候,有個神仙出現...
同佢地講 :我可以實現你地三個願望,邊個想講先?
美國佬:我先~
神仙:你想要咩?
美國佬:我要WOMAN~!
神仙:好 ,第二願望想要咩?
美國佬 : 我要多一個女人~!
神仙:好, 咁最尾想要咩ar?
美國佬:我要帶埋兩個WOMEN 返屋企 ~!

個美國佬就帶埋兩個WOMEN返 USA.

跟住法國佬:到我~
神仙:你想要咩 ?
法國佬:我要Ferrari~!
神仙:好,第二願望想要咩 ?
法國佬 :我又要一個女人~!
神仙:好,咁你最尾又想要咩 ar?
法國佬:我要帶埋架車同個女人返屋企~!

個法國佬就帶埋架車同個女人返法國.

最後,神仙 : 大陸仔 ,你想要咩?
大陸人:俾支米酒黎~!
神仙:好,第二願望想要咩?
大陸人:俾多支米酒過我~!
神仙:好,咁最尾想要咩 ar?
大陸人:.....
神仙話:大陸仔,你諗到未 ar~!??
大陸人:唔.....好悶呀,你變返佢兩個返黎 .

《結局篇∼》
跟住佢地三個又o係返沙漠 ....
諗住又就死既時候,有個神仙又出現...
同佢地講 :
我係神仙個細佬,我都可以實現你地3個願望,邊個想講先 ?
美國佬同法國佬廢事個大陸人又玩野,所以俾佢先 .

細佬神仙 :大陸仔, 你又想要咩ar?
大陸人 :俾支米酒黎~!
細佬神仙:好,第二願望想要咩ar?
大陸人: 俾多支米酒黎啦~!!!!
細佬神仙:好,咁最尾想要咩ar?
大陸人:冇野喇 ,你走啦~~
it's has other version but different characters
俾佢吹脹><
玩人玩到咁~
O哂嘴=o='
好黑心呀!