InPowerS.Net

樓主: cv1hu6

[灌水]我猜◆你猜◆佢又猜(大家進來玩呀!!)

樓上無問~咁我就答再上一層ge
我係用速成ge

我猜樓下有玩過"扑傻瓜"???
答對了
我猜樓下邊看電視邊玩電腦
錯啦
我部電腦同電視唔同房
我估下面果個有玩過 PS

我估下面個個有睇過幪面超人 a"a
對丫~~我個人覺得以前d好睇過依家個d囉!!
嗯~~咁我猜下位有睇變種特工3啦~?
有小小錯,我又唔係完全冇睇戲假
我估下面係學生
對丫
我估下面個個打緊炮
打炮都唔識= =

羅莉球係到A"A

我估下面個個係正太控A"A
唔明
到底還可不可以猜ㄚ?
我猜樓下是外星人版主   凸
估中了
我是火星人版主

為什麼送我一個凸?
作為多謝
我送回你 一些幹吧

幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹幹
你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你你

我估下面個個日日爆石
日日爆石?
最近都沒人猜呀?
版主火氣這麼大?
你媽的凸 爆塔膠-->這不是你的嗎?
寫那麼多xx幹嘛?
無聊的話可以  :handshake凸:handshake
我猜樓下的還是火星人版主
因為他好像有點無聊
錯了
本少爺大把野do

(都沒人想猜了)

(你媽的凸 爆塔膠-->這不是你的嗎? <<< 不是)
波仔你要猜返下面!!~
我估下面未見過波仔!!~