InPowerS.Net

查看: 1812|回復: 4

問世間情愛為何物 直教人....

且看一位真人剖白     :         

幔用    !                                                                                                                      :kiss:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我睇完…都唔係好明
原帖由 man 於 2006-1-31 22:23 發表
我睇完…都唔係好明

如你都睇唔明    咁就要問原創人        ....     佢是阿义  耍嗎?
嗯~~睇完呢~!!
依篇野好似合左好多篇短文而成啵~
唔知係唔係呢~??
睇落都有上有下~
但去到後尾就……=0="
簡單一d就係每part都無咩關係ge
唔似你講ge咩真人剖白囉~!!
原帖由 cv1hu6 於 2006-2-1 19:46 發表
嗯~~睇完呢~!!
依篇野好似合左好多篇短文而成啵~
唔知係唔係呢~??
睇落都有上有下~
但去到後尾就……=0="
簡單一d就係每part都無咩關係ge
唔似你講ge咩真人剖白囉~!!

作此文的   把所鎖碎野   輯為一篇  乃叫愛之剖白喎   

鈡意否    屬見仁見智

如此文章    寫下來如表白般

公諸於世      以 表憑覽

如你覺得佢無料到    當不識得佢   忘掉卻也罷

何需介懷  而謹謹呢      對不!!??                                                                              :lol