InPowerS.Net

樓主: man

珍貴白蛇~~大家會養?

睇黎你地有日,會將甲由當寵物
我唔會,因為我驚
你驚飛甲由咋下嘛!老鼠你都唔驚,又會驚甲由!
老鼠唔同,佢唔係昆蟲

回覆 man 的文章

當過了- p4 J2 \% r& B0 x' z4 n
甲蟲好靚
老鼠係用呢做實驗!!你地有冇試過用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!
' p1 e$ ?1 n. i: r" {仲有呀!!兔仔熱開唔可以放入冷氣房!!因為佢d新陳代謝調節會亂!!
- X0 O5 G' A  L, @* }所以熱開凍開都唔會死!!不過拎佢過冷河就死啦!!, l, h0 W! o! p

2 m# ]4 {; B; ?! ]+ d* `/ }3 d  r5 H有關問題可以到"學術區 - Biohazard"發問!!
.......用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!.......
) e( J/ c, D% E+ H$ V
2 B7 ^. ]; G7 E5 q8 \真係可以就咁 c 開咩?....
[quote=〥羽〥 21-7-2005 06:39 PM]8 n- D, n7 n1 [; u" A

' z. K: Y5 U- |; E1 w; ~3 T7 Y老鼠係用呢做實驗!!你地有冇試過用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!
3 Z: @7 H$ u2 k! O+ q6 j2 ~. b0 L9 X2 P  Y. c
有!勁正既感覺~成隻老鼠皮c開了..被助教叫我不要玩= =
兩個變態狂@@玩埋d禁野- B0 y- ]( L4 {1 F2 L

4 t; p9 l8 ^. I: h/ I" E6 R! O我都好想玩= =
= =我個bio丫sir都話,明明話恐怖個d都係女仔,但係d老鼠落到佢地手上會連頭都開埋= =完來係真架,丫sir冇呃我
上緊做lab個d有人望住,又唔會周圍走* c0 O% o( ^% `* k
當然可以大膽玩

回覆 man 的文章

所以就大膽禁扑開佢地個頭啦

回覆 黑鬼 的文章

其實最好就係個個女仔都不想碰-_-
% i- O  r# K( \9 ^咁就無人同我搶隻可愛既Rat啦