LuLu 發表於 2007-8-6 02:06:32

達成千人斬了...全部變左歷史了..新開始了

係到要多謝
Campian Of Legend全動員的支持
其次係廢柴聯盟..因為他們為我1日內大增數百人..感謝了
重有其他被我偷襲的bl敵人們..和少量lm同我pvp時戰死的朋友們:L :L

特別嗚謝(排名不分先後)
LM
Xaero我們的會長 (冇佢就冇我地e個咁大型既公會喇@@)
Lmmj經常陪我一齊鏟索爾瑪的好幫手(經常被我同肉盾使用-__-")
天海凝唯1的狙擊手(有佢係到冇人走得甩喇)
Ghost都係經常同我一齊鏟索爾瑪的賊仔(技術在我之上呢-o-")
Heal屠城時為我們補血(冇左佢我地死傷冇數呢)
To新的開始會長(同我地合會了創造出LM最大工會Campian Of Legend@_@)
BL
伊莉亞做了我第1千人呀@@值得感謝(自願被我殺的..事實上我唔係伊莉姐對手-__-)
重有好多其他lm朋友們

wing4327 發表於 2007-8-6 05:14:28

唔係瓜...決鬥個陣都會加擊殺==?

-`KAIXA-5軒; 發表於 2007-8-6 10:03:54

決鬥有時會殺到人

LuLu 發表於 2007-8-6 11:01:18

我經常性都pvp會殺埋人地= =
有時係凸登..有時係唔小心的- -

toot9992002 發表於 2007-8-6 12:24:53

Xaero我們的會長 (冇佢就冇我地e個咁大型既公會喇@@)
= ="
我同你地合會家...唔是邊有咁多人啊

LuLu 發表於 2007-8-6 12:25:47

再上多張先@@!

bug王血騎死守係間屋入面...
搞到我地死傷冇數包括我在內:L
不過最終都被我們推倒了...實力真差

action1234 發表於 2007-8-6 14:14:09

有你地帶打
我都癡到19x殺人數

哈哈

LuLu 發表於 2007-8-6 14:27:25

原帖由 toot9992002 於 2007-8-6 12:24 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
= ="
我同你地合會家...唔是邊有咁多人啊
加左你名了@@
重有太多人了
有機會再後補吧

LuLu 發表於 2007-8-6 14:34:39

原帖由 action1234 於 2007-8-6 14:14 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
有你地帶打
我都癡到19x殺人數

哈哈
想增加殺敵數就多D跟我地一齊去BL慰問團吧

時間大約早上11時至凌晨2時內有間斷地進攻索爾

wing4327 發表於 2007-8-6 14:56:52

即係你條友有時決鬥係特登ko 人啦 ...
真係衰格...要千人斬 點解唔去pvp server 仲快喔..
inpowers 極其量只係一個pve server...:L

alex199211 發表於 2007-8-6 15:00:23

pve ? 明明是pvp

仲有lulu,+埋我個名 :victory:

wing4327 發表於 2007-8-6 15:08:09

呢度殺人好明顯冇其他pvp 咁爽啦@@
清場冇人守 好好玩咩..- -..個個飛哂上天
要搵人殺鬥對峙..:lol
一比人殺完就公頻嘈...orz
跟本同一個pve server冇分別...

LuLu 發表於 2007-8-6 15:12:02

原帖由 alex199211 於 2007-8-6 15:00 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
pve ? 明明是pvp

仲有lulu,+埋我個名 :victory:
不嬲都有你個名呀- -中文名你睇唔到炸- -

alex199211 發表於 2007-8-6 15:13:20

私服你想點呀?有個sur戰好唔好呀? :L

alex199211 發表於 2007-8-6 15:13:57

係wo   天海凝唯1的狙擊手(有佢係到冇人走得甩喇)   ^^"

wing4327 發表於 2007-8-6 15:16:32

好明顯唔關個server事啦-.-我都唔係串你同魯魯 你咁q緊張做咩..
諗野諗深d 我諗會少d 誤會 okay?
只不過呢度既玩家心態整到呢個pvp server 變做pve server ja:lol

LuLu 發表於 2007-8-6 15:18:07

原帖由 wing4327 於 2007-8-6 15:08 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
呢度殺人好明顯冇其他pvp 咁爽啦@@
清場冇人守 好好玩咩..- -..個個飛哂上天
要搵人殺鬥對峙..:lol
一比人殺完就公頻嘈...orz
跟本同一個pve server冇分別...
雖然唔知你邊個...可能你冇玩到..但係今次佢地有守到..冇人守地下點得來咁多屍?

只係佢地實力太低..守住姐...連復活點都比我們鏟了

如果其他sev千人斬都唔算得d咩野....正服d人過萬都有..

但係係e到都算係第1個做千人斬喇掛..係到殺1千好有難度的(難在於人數不足= =)

重有pvp殺人..唔可以話係晒我問題...就算你自己係lm人地都係lm但係都可能有想殺佢既想法吧

LuLu 發表於 2007-8-6 15:21:54

原帖由 wing4327 於 2007-8-6 15:16 發表 http://www.inpowers.net/images/common/back.gif
好明顯唔關個server事啦-.-我都唔係串你同魯魯 你咁q緊張做咩..
諗野諗深d 我諗會少d 誤會 okay?
只不過呢度既玩家心態整到呢個pvp server 變做pve server ja:lol
我明你意思...放心吧..有我在的話..

一定可以調較到一個真正的pvp sev的
其實bl e幾日開始想反擊了..間中都黎榮譽堡...不過又唔落黎- -"一係就係咁悶人唔打人..好鬼無意義...

到左洗榮譽果陣..我地求期都組到幾個人反擊佢地又唔夠5分鐘全部潛水返撒城= =

想玩耐少少都唔得
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 達成千人斬了...全部變左歷史了..新開始了