man 發表於 2005-7-21 00:50:42

睇黎你地有日,會將甲由當寵物

黑鬼 發表於 2005-7-21 00:53:41

我唔會,因為我驚

man 發表於 2005-7-21 01:07:46

你驚飛甲由咋下嘛!老鼠你都唔驚,又會驚甲由!

黑鬼 發表於 2005-7-21 01:37:02

老鼠唔同,佢唔係昆蟲

平時我係街見到d龍眼核look黎look去
我以為係甲由

我..笑了= =

回覆 man 的文章

當過了
甲蟲好靚

man 發表於 2005-7-21 14:56:05

平時我係街見到d龍眼核look黎look去
我以為係甲由

我..笑了= =

唔好笑先得架,真架~~
唔知咩人將d龍眼核周圍look

〥羽〥 發表於 2005-7-21 18:39:56

老鼠係用呢做實驗!!你地有冇試過用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!
仲有呀!!兔仔熱開唔可以放入冷氣房!!因為佢d新陳代謝調節會亂!!
所以熱開凍開都唔會死!!不過拎佢過冷河就死啦!!

有關問題可以到"學術區 - Biohazard"發問!!

黑鬼 發表於 2005-7-21 20:01:24

老鼠係用呢做實驗!!你地有冇試過用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!
仲有呀!!兔仔熱開唔可以放入冷氣房!!因為佢d新陳代謝調節會亂!!
所以熱開凍開都唔會死!!不過拎佢過冷河就死啦!!

有關問題可以到" ...

哦,唔該

man 發表於 2005-7-21 21:29:19

.......用手C開佢d皮呀!!好爽o家!!.......

真係可以就咁 c 開咩?....

有!勁正既感覺~成隻老鼠皮c開了..被助教叫我不要玩= =

黑鬼 發表於 2005-7-21 22:57:20

兩個變態狂@@玩埋d禁野

我都好想玩= =

兩個變態狂@@玩埋d禁野

我都好想玩= =

我唸..係三個..唔係兩個= =

有!勁正既感覺~成隻老鼠皮c開了..被助教叫我不要玩= =

其實個次我係想打開佢個頭睇下老鼠腦..不過被助教阻止>"<

黑鬼 發表於 2005-7-21 23:18:33

= =我個bio丫sir都話,明明話恐怖個d都係女仔,但係d老鼠落到佢地手上會連頭都開埋= =完來係真架,丫sir冇呃我

man 發表於 2005-7-21 23:20:34

上緊做lab個d有人望住,又唔會周圍走
當然可以大膽玩

黑鬼 發表於 2005-7-21 23:22:20

回覆 man 的文章

所以就大膽禁扑開佢地個頭啦

回覆 黑鬼 的文章

其實最好就係個個女仔都不想碰-_-
咁就無人同我搶隻可愛既Rat啦
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 珍貴白蛇~~大家會養?